Jump to content

Karácsonykor ajándék gyerekkönyv csomagokkal támogatja a BOOK24 Könyváruház a tehetséges gyerekeket!

2018. 12. 17. 14:57

Decemberben a készülődés, ajándékvásárlás mellett az adományozás is nagyobb szerepet kap az életünkben, mint az év többi részében, hiszen szeretnénk, hogy karácsonykor mindenkinek szép legyen az ünnep és várja egy apró ajándék a fa alatt. (X)

Kutatások bizonyítják, hogy míg az emberek 40%-a túlköltekezik karácsonykor, addig évről-évre egyre több családban maradnak a gyermekek ajándék nélkül a rossz anyagai körülmények miatt. A BOOK24 Zrt. 2018. december 1-20. között a webáruházban történő vásárlások 1%-át gyerekkönyv csomagok elkészítésére ajánlja fel.

Fábián Gergely, a BOOK24 Zrt. igazgatósági tagja megosztotta velünk: „Az ünnep közeledtével jövünk csak rá igazán, hogy milyen szerencsések vagyunk, amiért van tető a fejünk felett, megajándékozhatjuk gyermekeinket és biztonságban, szeretteink körében ünnepelhetjük a karácsonyt. Számtalan olyan gyerek él ma Magyarországon, akiknek egy színező vagy mesekönyv jelentheti a legnagyobb boldogságot, hiszen a szülei nem engedhetik meg azt, hogy ajándékokkal halmozzák el őket. Éppen ezért, idén 5.000 Ft-os könyvcsomaggal szeretnénk támogatni minél több rászoruló gyermeket, hogy nekik is legyen szép az idei karácsony. A Szülők Háza Alapítvány jótékonysági kezdeményezésében, a Tegyél jót! program keretein belül reméljük, hogy minél több tehetséges kisgyermeket ajándékozhatunk meg könyvcsomagjainkkal.”

A Tegyél Jót! program közreműködésével idén a BOOK24 könyváruház olyan gyerekeket ajándékoz meg, akiknek a szülei erőn felül teljesítenek azért, hogy megvalósulhasson az álmuk. A tehetséggondozás, különórák, felszerelések, tanárok, edzők és mentorok költségei gyakorta megterhelőek a szülők számára. Vannak olyan családok, akik azért, hogy gyermekük megfelelő szakemberek és eszközök segítségével tanulhasson egész évben, karácsonykor lemondanak az ajándékokról.

A BOOK24 Zrt. idén decemberben örökmozgó sportoló, kreatív művész és minden iránt érdeklődő tudós gyerekeket ajándékoz meg könyvcsomagjaival. A kampány időszaka alatt beérkező vásárlások 1%-ból állítják össze az ajándékokat, melyeket a Tegyél Jót! program segítségével juttatnak el a tehetséges, de nem tehetős családok gyermekeihez. A csomagok óvodás és kisiskolás gyerekeknek készülnek, bennük a korosztályuknak megfelelő mese-, fejlesztő- és színezőkönyvek lapulnak majd.

Tegye Ön is boldoggá a karácsonyukat! Rendeljen december 1. és 20. között a BOOK24 webáruházból és támogassa vásárlásával a tehetséges gyermekeket!

(Forrás: Szerkesztőség)