Jump to content

Univerzális párna, ami mindenhol álomba repít

2018. 08. 10. 13:30

Viszlát kanyarban felriadás, viszlát kényelmetlen hosszú buszút, viszlát a másik vállára dőlve átaludt repülőutak. Helló kényelmes fejtartó párna!

Végre elérkezett az, amire a hirtelen álomba merülők évek óta várnak: a párna, ami fixálja a nyakat és az fejet, így nyugodt szívvel aludhatunk el már ülve is, mert nem fogunk arra felriadni, hogy nyakunk hirtelen megbicsaklik.

Az első pillantásra egy kicsit Hannibálos, de másodszorra már egészen barátságos a szuper-párna. Az NodPodra keresztelt találmány Paula Blankenship fejéből pattant ki, aki valószínűleg sokszor elaludhatott ülve, ha már annyira bosszantotta a dolog, hogy feltalálta a dolog „ellenszerét”.

Az inspirációt a függőágyak működési elve nyújtotta, amit egy kicsit újraértelmezett. A függőpárna a fejet 90 fokos szögben, fixen tartja, pont annyira engedve annak megdőlését, hogy kényelmes legyen. Mivel „helyén” tartja a fejet így nem kell attól aggódni, hogy valaki felfedi a turpisságot, így nyugodtan végigszundizhatod a hosszú autó- vagy busz utakat a hátsó ülésen. A NodPod-ot csak be kell akasztani a fejtartóba és már érkezhet is az álommanó.

Beszerezni a Kickstarterről lehet, mindössze 25$-ért azaz 6 800 forintért.

 

További érdekességekért, bátran keresse fel a Ház és Otthon  Facebook oldalát!

 

(Forrás: hazesotthon.co.hu | Kép: kickstarter)