Jump to content

Helytakarékos bútor a jövőből

2017. 03. 07. 15:05

A kislakásokban élők tudják, milyen az, amikor a szoba minden millimétere be van osztva, és egy gombostűt sem lehet már leejteni. Félre értés ne essék, nem a zsúfoltság, pusztán a helykihasználás miatt. A helyhiány problémáját azonban a Milano Smart Living zseniális módon oldotta meg.

Főképp japánban találkozni rendszeresen olyan szobákkal, amelyek egyszerre több funkciót is betöltenek: étkező, háló, és dolgozószoba egyben. Ezt általában az okos, helytakarékos bútorokkal lehet kivitelezni, amelye már hozzánk is elérhető közelségbe kerültek.

A lakásban számos módon alkalmazhatunk helytakarékos megoldásokat, ám a Milano Smart Living terezése túllépett a szokásos helytakarékos megoldásokon. A kanapé, ami ággyá alakul, az ágy ami asztallá és az asztal, ami tévétárolóvá, most már nem álom többé, hanem valóság.

Az okosbútor új generációja sokak életét könnyítheti meg, főképp azokét, akik egy légtérbe kényszerülnek több helyiséget igénylő élettérrel. A Milano bútora megoldást kínál a problémára, a gyártó pedig az élethosszig tartó jelzővel illette a bútort, ami ígéretesnek tűnik.

 

További érdekességekért, bátran keresd fel a Ház és Otthon Facebook oldalát!

(Forrás: hazesotthon.hu | Kép: ytimg.com)