Jump to content

Idén télen hárman is beleshetnek a designfűtés világába

2016. 11. 23. 20:05

A prémium minőségű infravörös fűtőpaneleket forgalmazó Heat4All cég idén októberben lakossági pályázatot hirdetett, melyben olyan személyek jelentkezését várták, akik szívesen megismerkednének az innovatív technológiával.

A Heat4All fontosnak tartja, hogy egyre többen megismerjék az általuk is alkalmazott környezetbarát és tudatos technológiát, ezért döntött a próbahónap kampány elindítása mellett. Az infravörös fűtések a hagyományos megoldásoknál gazdaságosabban üzemeltethetők, valamint akár olyan megújuló energia rendszerekhez is csatlakoztathatók, mint a napelem, így a felelősen és tudatosan gondolkozók számára is valós alternatívát kínálnak. A cég „Meleggel burkoljuk otthonát” elnevezésű pályázatára olyan személyek jelentkezését várta, akik vállalják, hogy regisztrálják a fűtőpanelek fogyasztását, illetve összegzik benyomásaikat, tapasztalataikat, melyért cserébe egy hónapon keresztül kipróbálhatják ezt az innovatív fűtési rendszert otthonukban.

A pályázatra számos jelentkezés érkezett, melyek közül hosszas mérlegelést követően végül Szabó Mariann, Pálffy Tímea és Misikné Babocsai Anita kapják meg a lehetőséget, hogy betekinthessenek a designfűtések komfortos világába. Bár nemzetközileg már széleskörűen alkalmazott technológiáról van szó, hazánkban a szélesebb közönség számára még kevéssé ismert, így a pályázat résztvevői első kézből, hitelesen számolhatnak be tapasztalataikról a cég ismert online felületein, ami a habozóknak, érdeklődőknek is segítséget jelenthet a végső döntéshez.

Gratulálunk győzteseinknek és üdvözüljük őket a Heat4all világában – mondta Tagányi Balázs a cég termékmenedzsere – örülünk, hogy általunk egy kicsit ők is részesévé válnak egy szebb, zöldebb jövőnek, amit így együtt építhetünk tovább.

 

További érdekességekért, bátran keresse fel a Ház és Otthon  Facebook oldalát!

(Forrás: hazesotthon.hu | Kép: pixabay.com)