Jump to content

Autóbuszból luxuslakás

2016. 10. 31. 16:01

A Minnesota Egyetem építészkarán végzett férfi újraértelmezte a lakóautó fogalmát, és valami olyat készített, amit eddig senki, soha.

Hank Buttita az egyetemi évek alatt ráunt a kisebb építészeti projektekre és az utolsó félévhez közeledve úgy döntött, valami egészen új, az egyetemi feladatokhoz képes, egy grandiózus projekt megvalósításába vágja fejszéjét.

Az isteni szikra hamar be is villant, és a férfi azon nyomban vásárolt három ezer dollárért (kb. 800 ezer forint) egy régi kiszuperált iskolabuszt, amiről úgy határozott, hogy luxusotthont készít belőle.

Hank több mint két héten keresztül dolgozott a buszon, és további hatezer dollárt költött a felújításra, de fáradozása megtérült: világszerte ismertté vált, és még egy menő, mobilis otthon tulajdonosa is lett.

A jelenlegi felszerelés a fedélzeten: két mozgatható ágy, egy kisebb konyha, fürdőszoba és egy étkező és nappaliként funkcionáló, tágas helyiség.

A busz egyébként akkora sikert aratott, hogy a férfi elindított egy blogot is, ahol arról számol be, hogy épp a világ mely pontján jár a gurulóotthonnal.

 

További érdekességekért, bátran keresse fel a Ház és Otthon  Facebook oldalát!

(Forrás: hazesotthon.hu | Kép: twistedsifter.files.wordpress.com)