Jump to content

Eladó a magyar Fehér Ház

2016. 08. 26. 16:05

Tényleg teljes mértékben úgy néz ki, mint az amerikai változata, csak annyi a különbség, hogy ez olcsóbb, és nem őrzik fegyveresek, és az elnök sem jár hozzá, de van egy hangulata!

Ötszáz négyzetméter színtiszta kihasználásra szánt alapterület, kilenc négyzetméter terasz, hét plusz két félszoba. Mindezt 59,5 millió forintért. Hol? Járokszálláson.

A ház első ránézésre olyan, mint az amerikai Fehér Ház, és erre a hasonlóságra úgy tűnik az értékesítő is rájátszott. „Jászárokszállás központjában exkluzív kivitelű amerikai nagypolgári stílust idéző önálló ház eladó. A házba belépve impozáns nappali-előtérben találjuk magunkat, ahol a hatalmas üvegfelületek biztosítanak természetes fényt és kilátást a kertre. Itt bárpult, márvány kandalló - valamint személylift - is kialakításra került. (…) A vadászat szerelmeseinek a közeli erdőkben nyílik lehetőség kedvenc sportjuk űzésére”- olvasható a ház bemutatójában.

Ha van felesleges 60 millió forintod vagy épp valami szokatlanul exkluzívra vágysz, akkor elérkezett az időd. A házról egy komplett képgaléria is található, ide kattintva.

 

További érdekességekért, bátran keresse fel a Ház és Otthon  Facebook oldalát!
Forrás: hazesotthon.hu | Kép: wikimedia.org