Jump to content

Ettől kezdve egyetlen kutyás sem ódzkodik a végtermék összeszedésétől

2016. 07. 28. 12:30

Az Ototo design kutyaürülék zacskótartójának hála az eb tartó szinte késztetést érez, hogy használhassa az eszközt, mert túl jól néz ki, hogy a zsebben lapuljon.

A városi lét hátránya, hogy lépten nyomon kellemetlen meglepetések zavarják meg a gyalogutat, méghozzá a kutyapiszok. A zöld területen szinte méterenként találkozni egy-két kupaccal, mert sokan a drága pénzbírság ellenére sem szedik össze a végterméket a négylábú után.

Az Ototo design új terméke valószínűleg inkább mutatós, mintsem ösztönző, de hátha. „Az utca veszélyes hely. Szükséged lehet egy hősre. Mighty Dog megment, amikor kutyusod után kell felszedned az ürüléket”- olvasható a termék rövid leírása az ototodesign.com-on. Miért pont hős? Mutatjuk.

Menő, hasznos és csomó zacskó belefér. Rendelni is lehet az ára csupán 11 dollár.

De miért kell felszedni a kutyaürüléket? Nem csak esztétikai oka van. A kutyaürülékben –ha az állat nincs megfelelően tartva – számos parazita élősködhet. Más állat vagy ne adj isten ember, aki érintkezik vele, megfertőződhet. Ezért egészségügyi szempontból sem mindegy, hogy a kukában, vagy a zöldben landol a kaki.

 

További érdekességekért, bátran keresse fel a Ház és Otthon  Facebook oldalát!
Forrás: hazesotthon.hu | Kép: ototo