Jump to content

Elkészült a macskabarátok tökéletes pulóvere

2016. 07. 05. 09:01

Gondoltál valaha arra, hogy olyan macskahordozót vásárolj, amiben szó szerint hordozhatod a bársonytalpút, akárcsak egy kisgyereket? A japánok szerencsére gondoltak.

Macska, pulóver, nyár, Japán, mindez ötvözve, egyetlen termékben. Nem sülhet ki belőle semmi szokványos az, már biztos! A régióban népszerű Unihabitat divatmárka gondolt egyet, és ötvözte mindezt és piacra dobta a Summer Mewgaroo Hoodie névre keresztelt pulcsi, amit természetesen az évszakhoz passzolóan, nyári verzióban készítettek.

A kenguru zsebes pulcsiba kényelmesen elfér a cica, habár kérdéses mennyire biztonságos a dolog az utcán, ahol egyszerre tucatnyi inger éri a szobához szokott állatot. Noha tervezők azt írják, hogy egy egyszerű, ámde okos megoldásnak köszönhetően a cicus nem az ijedséggel és a pánikkal lesz elfoglalva, hanem a hívogató, szőrös pomponok levadászásával.

A furcsa, és jelenleg egyedülálló ruhadarab teherbírása 7 kilogramm, és már az Amazonról rendelhető is. Macskabarátok, íme az újgenerációs cicahordozó.

 

Kép: boredpanda.com