Jump to content

Falra fúrható, dizájn akvárium

2016. 06. 08. 16:00

Ha különleges vízi oázisra vágysz, de egy hagyományos akvárium nem férne el otthonodban, akkor ezt neked találták ki. Olcsó, egyedi, kicsi és nagyon jól mutat a falon!

Az akváriumoknak és úgy kompletten az egész vízi világnak van egy megnyugtató, harmóniateremtő varázsa. Sokan épp ezért tartanak halakat, teknőst vagy éppen csak vízi virágokat. Ha te is szeretnél otthonodban egy apró vízi szentélyt, de hely vagy időszűkében nem engedheted meg magadnak, akkor se csüggedj, mert van megoldás a problémára, méghozzá pénztárcabarát és esztétikus kivitelben.

A szemgyönyörködtető és egyedi formájú buborékakváriumok nem igényelnek nagy helyet és kis méretüknek köszönhetően bármelyik helyiségben elhelyezhetők. Szokványostól eltérő kinézetük egyetlen hátránya, hogy maximum egy nagy vagy két kicsit hal és néhány vízi növény fér bele, habár látványra sokkal exkluzívabb. A hangulatteremtésben lazán maga mögé utasítja a klasszikus formatervezésű akváriumokat, és megadja azt a pluszt, amire szobádnak, és lelkednek is szüksége van a tökéletes relaxációhoz.

Beszereznéd? Itt megteheted, mindössze 1 500 forintodba kerül.


Kép:(g02.a.alicdn.com)