Jump to content

Kukkants be Pierre Cardin, eladó luxus buborékvillájába

2015. 10. 06. 09:00

Tömör luxus, pazar dizájn. Az élet melyre sokan vágynak, de keveseknek adatik meg. Eladó Pierre Cardin luxus buborékvillája.

Buborékvilla tervezője, a magyar származású Antti Lovag, aki a buborékházak feltalálója és az organikus építészet meghatározó alakja volt. A Palais Bulles megalkotása során törekedett arra, hogy egyetlen él se maradjon az épületben, mert azok szerinte a „természet ellen irányuló agresszió” megtestesítői.

Az épületkomplexum a mediterrán tengerre néz, de ha az ember nem mozdul ki a szobából, akkor sem tudja elkerülni a tengerre való rálátást, ugyanis úgy tervezték, hogy minden ablak a víz felé nézzen. A házban minden megtalálható, ami a luxushoz szokott bérlőknek, lakóknak szükséges. Panorámás társalgóval, 28 szobával és 10 lakosztállyal is rendelkezik. A kert 7000 négyzetméteren terül el. Egy hatalmas, feszített víztükrű medence is tartozik a buborékvillához.

A Palace of Bubbles 1992 óta Pierre Cardin, az ikonikus divattervező és divatház-tulajdonosáé, aki 23 év után megválik a világhírű, luxus buborékvillától. A kikiáltási ár 445 millió dollár.



További érdekességekért, bátran keresse fel a Ház és Otthon Facebook oldalát!
(Kép: uknhzy.org Forrás: hazesotthon.hu)