Jump to content

Álomotthon - Penthouse Sydney-ben

2015. 06. 29. 20:41

A Missoni Home lakberendező stúdió remekműve ennek a Sydney egyik felhőkarcolójában található többszintes penthouse kialakítása és berendezése.

Persze azt is lehet mondani, hogy nem volt nehéz dolga a lakberendezőknek és dizájnereknek, hiszen remek adottságú, nagyvonalú terekkel, hatalmas, többszintes üvegablakokkal és mesés kilátással rendelkező penthouse-t kellett berendezniük az igényes és jómódú tulajdonos számára.

A hatalmas üvegablakok sötétítését és a privát szféra kialakítását olyan szálfüggönnyel oldották meg, mely belülről szinte egyáltalán nem takarja a kilátást, kívülről viszont biztonságos takarást nyújt.

A tágas közösségi terekben bőven volt hely a szellős nappalinak és étkezőnek, míg az álfalakkal leválasztott hálókuckó berendezése elsősorban a kilátásra fókuszál. A penthouse-os kialakítású fürdőszoba a lakás egyik csúcspontja, hiszen a kádból is Sydney látképét élvezhetjük, miközben az egész otthon hangulata elegánsan és nem túl puccosan férfias a meleg, barnás, okkersárgás árnyalatokkal és a kényelmes, de nem túl hivalkodó bútorokkal.



További fotók a penthouse-ról ITT.

(Fotók: homeadore)