Jump to content

Álomotthon - Olajfa köré

2015. 06. 15. 19:02

Ezt a varázslatosan szép, modern otthont a Z-Level tervezőiroda álmodta meg a görögországi Kos szigetének egyik tengerparti hegyoldalára.

A letisztult, egyszerű és természetes görög építészeti stílust modern vonalakkal és kortárs dizájnnal fűszerezve kelt életre ez a csodálatos nyári ház, mely varázslatos tengeri panorámája mellett csodás meglepetéseket rejt.

A terméskővel burkolt, az utcafrontról rejtőzködő, ám a tenger felé kitáruló épület csodásan illeszkedik a környezetébe. Egyszerű, mégis hatalmas hajópadlós napozóterasza, valamint az ott található gyönyörű infinity medence látványa zavartalan kilátást és kikapcsolódást enged, miközben a természet megmaradt az épített környezetben: a tervezők még arra is figyeltek, hogy a telken álló olajfa ne essen áldozatul az építkezésnek, ezért meghagyták, így most épp a napozóteraszból nő ki.

A letisztult, modern vonalak és az egyszerű berendezés csodás összhangja igazi felejthetetlen, mediterrán hangulatot kölcsönöz annak a szerencsésnek, aki ebben házban élhet.



További fotók a házról ITT.

(Fotók: homeadore)