Jump to content

Álomotthon - Üvegfalú farmház

2015. 06. 05. 20:53

Az egyesült államokbeli Tennessee államban felépült farmház már nem olyan farmház, melyet elsőre elképzelünk. Hatalmas birtokkal körülvett gyönyörű és modern üvegház, mely természetközeli, mégis rejtőzködő.

A nshville-i Meyer Davis Studio tervezőiroda modern világba képzelt farmháza maga a megtestesült vidéki, titkos rejtekhely. Az épület első pillantásra egy üvegpalotának tűnik, ami nem csoda: szinte teljes kerülete hatalmas, kétemeletes üvegfallal van beborítva. Ám a családi ház mégis rejtőzködő, hiszen pont ott takar, ahol kell. Az üvegfalak mögött ugyanis hagyományos falak is meghúzódnak ott, ahol igazán fontos: a privát szféra helyiségeinél.

Az épület azonban mégis természetközeli, szinte összenyitható a gyönyörű farmmal és a csodás teraszos verandával, mely nagy családi és baráti összejövetelek romantikus és kellemes helyszíne lehet.
A tágas, két emeletnyi belmagasságú nappali, étkező és konyha rossz időben menedéket nyújt, mégis közel hozza a hatalmas telket és a birtokhoz tartozó erdőt.

A nagyvonalú, elegáns berendezés igazi luxust takar, így ha ebben a farmházban szeretnénk eltölteni hétvégénket vagy akár az egész életünket, a kényelem miatt sem kell aggódnunk.



További fotók a házról ITT.

(Fotók: homeadore)