Jump to content

Álomotthon - Luxusház luxusgarázzsal

2015. 05. 24. 20:00

Sokan akkor tartanak egy álomotthont igazán luxusotthonnak, ha jár hozzá valamiféle kilátás. Mondjuk az óceánra, a hegyekre, egy városra, esetleg ezek kombinációjára. Nos, ez a melbourne-i tulajdonos - jobb híján - a nappaliból a garázst szerette volna inkább látni. Persze rögtön érthető, hogy miért: a garázsban ott lapul egy Lamborghini.

A melbourne-i Borrel Streeten található ingatlan tulajdonosa egy négygyermekes édesapa, akinek nem a tengeri kilátás volt a fontos, hanem az, hogy a négy gyermeken kívül az autóján is állandóan rajta tarthassa a szemét.

A Bagnato Architects építésziroda egy egyszintes üveg- és márványpalotát tervezett erre a nemes célra. Az üvegfalú garázsban álldogáló limitált szériájú fehér Lamborghini Gallardo remekül látszik akár a nappaliból, akár a billiárdszalonból.

Mindemellett az épület különlegességét a nagy belmagasság, egy hangulatos hátsó kert és egy saját park adja. A ház védett a kíváncsi szemek elől, így bátran alkalmaztak szinte mindenhol üvegfalat, mely természetes fényerővel ruházza fel a beltereket, amelyek így - és a térfokozó hatással rendelkező nagyméretű tükrök segítségével - még nagyobbnak tűnnek.



További fotók a házról ITT.

(Fotók: homeadore)