Jump to content

Álomotthon - Fokvárosra nézve

2015. 05. 20. 20:45

Ha valakinek Dél-Afrikában vagy egy tengeri panorámás telke és megfelelő mennyiségű pénze egy csodás álomotthon felépítésére, a SAOTA tervezőirodához fordul. A cég legendásan gyönyörű épületei szerte az országban megtalálhatók.

Ez a modern, és félelmetesen gyönyörű helyen felépült SAOTA családi ház 2014-ben készült el Fokvárostól nem messze, 180 fokos tengeri panorámával, 180 fokos hegyi kilátással. Magyarul körbe-körbe csak szépet lát az ember, ha kinéz az ablakon. Na és persze a ház sem akármi: a sziklák felé épített hatalmas teraszon áll az épület, mely két szintes, és egy speciális, saját lépcsőház révén közelíthető meg a szikla alól, melyben a hatalmas magángarázs kapott helyet.

Az egyszerű szerkezetű, papírvékony lapokból álló ház könnyű, légies, a liftes lépcsőházhoz csatlakozó fal pedig egészen a lakóépületig húzódik, így adva árnyékot a napozóteraszon.

Az épület helyiségei nem igényeltek túlságosan sok tervezést: egyszerűen csak csupa üveg falakkal borították az óceán felé, hogy hátborzongatóan szép kilátásban legyen része a tulajdonosoknak.

A luxuslakás természetesen egy csodaszép medencével és gondosan ápolt pázsittal teljes és tökéletes.



További fotók a házról ITT.

(Fotók: homeadore)