Jump to content

Művészi konyhák a modern életstílushoz tervezve

2015. 05. 18. 10:00

Felgyorsult életünk során szinte alig jut idő saját magunk számára, ezért fontos, hogy az otthon a biztonság és nyugalom szigetévé váljon, ahol lelassulhat az idő, pihenhetünk és eltávolodhatunk a világ zajától. A Gorenje beépíthető szakács asszisztensei a rohanó háziasszonyok segítségére sietnek. A számtalan praktikus funkció nemcsak időt, de energiát is megtakarít, valamint segítséget nyújt a finom és egészséges ételek gyors elkészítése során.

Ősi tudás modern tálalásban
A sütők megtervezésénél a hagyományos fatüzelésű kemencék jelentették a fő inspirációt a Gorenje tervezői számára, hiszen az itt készült ételek mindig egyenletesen átsülnek, kívül ropogósak, belül puhák és lédúsak maradnak. A forró levegő szabad áramlását tanulmányozva fejlesztették ki a HomeMade sorozat sütőit, melyek belső kialakítása - a régi kemencék hagyományát megőrizve - rejtett boltívet tartalmaz, amely nem csak szebb formatervezést, de jobb sütési eredményeket is biztosít.

Beépített mesterszakács
Az indukciós főzőlapok nemcsak a főzés új dimenzióját jelentik, de kétszer olyan gyorsan melegszenek fel, mint a gáz üzemű társaik, ami gazdaságosabbá teszi használatukat. Biztonságosabbak, hiszen csak az edény alját melegítik, a főzőzóna edényen túli része pedig relatíve hűvös marad, megóvva a felhasználót az égési sérülésektől.

És itt jön az igazi segítség!

Az IQcook okos főzőlap különleges helyet foglal el a beépíthető konyhai asszisztensek palettáján. Ha kiválasztottuk a főzési módot, egyetlen érintéssel aktiválhatjuk az edény fedelére rögzíthető érzékelőt, mely folyamatosan kommunikál a főzőzónába beépített szenzorral, hogy elektronikusan vezérelje és kontrollálja a főzés teljes folyamatát: beállítja az edény belsejének hőmérsékletét és a főzés időtartamát is. Ezzel a főzés akár felügyelet nélkül is megvalósul, az így készülő ételek pedig nem égnek oda illetve nem főnek túl és megőrzik a lehető legtöbb vitamint és ásványi anyagot. Az eredmény: még egészségesebb és ízletesebb ételek és még több szabadidő.

Dőlj hátra és élvezd a modern életstílushoz tervezett inspiráló felhasználói élményt, a környezetbarát és energiahatékony megoldásokat, hiszen a főzés ma már gyengéd érintések, innovatív ötletek és az esztétika kombinációját jelenti, melyhez a Gorenje most 3+1 éves garanciával asszisztál!