Jump to content

Álomotthon - Melbourne-i faház

2015. 05. 17. 18:02

Az asuztrál Techné Architecture and Interior Design tervezőcég megint varázsolt Melbourne külvárosában. Az egyszerű szerkezetű, fagerendás ház számos meglepetést tartogat, melyek közül a legszebb a nyitott tetőterasz.

A vörösfenyő gerendákból épült ház szerkezete valójában egy minden cirkalmat nélkülöző téglalap, hiszen az otthont elsősorban arra tervezték, hogy lakói minél közelebb legyenek az élő természethez.

Ehhez járulnak hozzá a minden oldalon és minden helyiségben hangsúlyos hatalmas üvegablakok, a házhoz tulajdonképpen teljesen hozzánövő, csodálatos növényzettel beültetett kert, na és persze az otthon fő attrakciója, a tetőtér helyett épített nyitott tetőterasz.

A modern lugashoz hasonlatos teraszra belógnak a fák lombkoronái, a kényelmes ülőgarnitúra, a hatalmas márvány étkezőasztal és a függő hintaágy pedig mind-mind a kényelmes, pihentető családi kikapcsolódást segítik elő.

A berendezés is a tervezőiroda munkáját dícséri, hiszen a letisztult, egyszerű és organikus bútorok, valamint a színes kiegészítők különlegesen vidám, otthonos hangulatot teremtenek.



További fotók a házról ITT.

(Fotók: home-designing.com)