Jump to content

Álomotthon - Apartman Brooklynban

2015. 05. 14. 20:03

New Yorkban elég egy kicsit magasabb házban kivenni egy lakást és máris jó eséllyel gyönyörű kilátásunk lesz. Pláne, ha Brooklyn szélén találunk egy ilyen apartmant!

Az apartman egy gyönyörű fekvésű, ám meglehetősen lerobbant épületben van, így komoly felújításokra és egy belsőépítész és dizájner, Kiki Dennis segítségére volt szükség ahhoz, hogy a kis lakás jelenlegi valójában pompázzon.
A hálószobából lenyűgöző kilátás árul elénk: a lakás ugyanis közvetlenül egy parkra, távolabbról pedig a Hudson folyóra és Manhattanre néz.

A belsőépítész tervei szerint a szobák világos falszíneket kaptak, és fehérre meszelték az ablak kereteket is, hogy még több napfény áramoljon be a lakásba. Így belefért a kissé sötétebb fa hajópadló, és néhány, az 1980-as évek stílusát és hangulatát árasztó bútordarab.

A konyha és a fürdőszoba világosságát a márvány eleganciájával növelték, miközben a szellős berendezés révén tágas maradt az apartman. A hálószoba puhasága és kényelme pedig vetekszik a kilátás hangulatával.

További fotók a lakásról ITT.

(Fotók: homeadore)