Jump to content

Sztárok gardróbszobái

2015. 04. 08. 20:55

Kíváncsi vagy, milyen a sztárok gardróbja? Hát, az biztos, hogy nem olyan, mint a tiéd. A legnagyobb divatguruknak bizony nagyobb gardróbjuk van, mint legtöbbünk lakása.

Ha divattervező, divatguru, stílustanácsadó, dizájner, esetleg jól fizetett énekesnő, sikeres színésznő, vagy híres celeb vagy, és érdekel is a divat, jó eséllyel rendezel be egy kastélynyi területen gardróbszobát a világ legmenőbb ruháival, és könyvtárnyi cipővel.

Christian Aguilera énekesnőnek például annyi cipője van, hogy létrán keresztül tudja csak megközelíteni a legmagasabb polcokon lévő lábbeliket.

Rachel Zoe divattervező és stílusguru gardróbszobájában csak legmenőbb dizájner táskák számára van egy padlótól mennyezetig érő, teljes falat betöltő polcrendszer.

Lauren Conrad elegáns, visszafogott, mégis végtelenül sikkes gardróbszobája csupa finomság: pasztellszínek, tükrök, zebramintás szőnyeg és persze a legsikkesebb ruhadarabok.

Persze ahány sztárgardrób, annyi stílus. Van, aki külön helyiségként tekint erre a szobára, és úgy dekorálja, mintha ott töltené a legtöbb időt. Megint mások csak a töménytelen mennyiségű ruha elhelyezésére törekszenek, persze a lehető legstílusosabb módon.

Nézegess sztárgardróbokat ITT!

(Fotók: popsugar)