Jump to content

Álomotthon - Kaliforniai szőlőbirtokon

2015. 02. 26. 20:48

A kaliforniai Santa Rosában épült farmház érdekes egyvelege az amerikai építészeti stílusnak és az európai vidéki-mezőgazdasági épületstílusnak. Egy szőlőbirtok mellett épült, ugyanakkor pálmafák szegélyezik: de pont ettől izgalmas!

A Total Concepts tervezőiroda által megálmodott farmon több épület található, mely a szőlőműveléssel foglalkozó család számára nyújt kényelmes és stílusos otthont közvetlenül a szeretett szőlőbirtok mellett.

A pálmafákkal övezett hatalmas udvaron egy nagyobb családi otthon, valamint két, kisebb melléképület található. A fehér épület együttes kissé emlékezetet az európai építészetre tornácos megoldásaival, magas dőlésszögű tetőivel, és átriumos belső tereivel.

A fehérre meszelt ház belül is tágas és világos. A ház központi tere a hatalmas és nagy belmagasságú nappali-étkező-konyha hármas, mely tolható teraszajtóival szinte teljesen kinyitható a természet felé, és csodás kilátást biztosít a szőlőbirtokra.

A fehér és nyers berendezés megnyugtató, vidéki hangulatot teremt, a masszív tömbfa bútorok pedig a minőséget és a családi összetartást sugallják.

(Fotó: homeadore)