Jump to content

Álomotthon - Hamptoni nyaraló saját vízeséssel

2015. 02. 07. 20:55

New York elegáns tengerparti nyaralónegyede, East Hampton egyik lankás dűlőjén fekszik ez a páratlan panorámával rendelkező nyaraló, mely tetőteraszaival és saját medencés vízesésével tűnik ki a többi flancos épület közül.

A kétszintes, egyszerű szerkezetű, de modern épület nagy ablakaival, fehér falaival és fa burkolataival visszafogott és remek ízlésű tulajdonosra utal, aki viszont láthatóan napimádó: az épület minden talpalatnyi rendelkezésre álló szabad területét napozóterasszá alakította, mely ez esetben nem csak a tényleges teraszokat és a medence előtti területet érinti, hanem a teljes tetőt is, melyen zavartalanul élvezheti a New York-i nyarakat.

A tenger felé néző infinity medencében nem csak a csodás kilátás miatt érdemes ejtőzni, hanem a dűnére lezúduló mesterséges vízesés megnyugtató csobogása végett is.

A jó ízléssel, egyszerűen berendezett helyiségekből süt a minőség és a természet szeretete, így nem csodálkoznánk rajta, ha a tulajdonos család minden szabad percét ebben a házban töltené a nagyvárosi életből kiszabadulva.

(Fotók: homeadore)