Jump to content

Álomotthon - Coloradói erdő közepén

2015. 01. 07. 20:14

Tágas tereivel, hívogató berendezésével és fantasztikus kilátásával válik igazi álomotthonná ez a Sierra Sustainable Builders cég által felépített Colorado Springs-ben található ház.

A mamutfenyőkkel körbevett, mégis tóra néző kilátással rendelkező eldugott ház csodaszép látványa nem csak kívülről, hanem belülről is magával ragadja a látogatót. A fagerendás mennyezetek és a rengeteg szépen megdolgozott asztalosmunka egyből felhívja magára a figyelmet, és egy hihetetlenül kényelmes, otthonos, mégis tökéletesen trendi otthon arcát mutatva.

A tágas belső terek megengedték, hogy a grandiózus nappaliban és a kényelmesen légies hálószobákban bőven legyen hely nagyobb bútoroknak is, így még kényelmesebbé válhat az otthon a család számára.

A hatalmas ülőgarnitúra, a fantasztikusan széles franciaágyak, a pihepuha kiegészítők, párnák, plédek és szőnyegek tökéletesen illeszkednek a természetes, rusztikus színvilággal berendezett belső terekhez, melyekben természetesen a fa áll a középpontban. A fa hajópadló, a mennyezeti gerendák, az ablakkeretek, a csodásan faragott ebédlőasztal és a rusztikusan elegáns konyha- és fürdőszobabútor mind helyi asztalosok és fafaragók munkáját dicséri, és adja meg a ház egyedi, coloradói hangulatát.

(Fotók: homeadore)