Jump to content

Sztárok fürdőszobái

2014. 12. 03. 17:26

Kíváncsi vagy, a hollywoodi sztárok milyen körülmények között zuhanyoznak, mosnak fogat vagy készülődnek? Íme néhány sztárfürdőszoba, melyek ízlésről és kis titkokról is tanúskodnak.

1. Jennifer Lopez fürdőszobája tágas és világos, hatalmas kertre nyíló teraszajtókkal, centrális káddal és letisztult, egyszerű, üvegfalas zuhanykabinnal.

2. René Zellweger fürdőszobája kissé rusztikusabb, organikusabb. A sötét hajópadló, és a még sötétebb faragott tömör fa mosdószekrény elegánsan múltszázadivá teszik a fürdőt, a hangulatot pedig tovább erősíti a klasszikus kád és a fehér csempés zuhanykabin a hozzáillő csapszerelvényekkel.

3. Pamela Anderson fürdőszobája tágas, elegáns és csillogó. Az ezüstüveg mozaikfal, a professzionálisan megvilágított, hatalmas sminktükör és a tömör fa mosdószekrény kifejezetten csajossá, mégis hollywoodivá teszik a hangulatot, melyet színes festményekkel dobott fel a színésznő.

4. Liv Tyler egyszerű fürdőszobájának központi eleme a hatalmas, üvegfalú zuhanykabin, melyben akár egy egész család egyszerre is zuhanyozhat. A mozaikpadló és az elegáns kiegészítők viszont olyan hangulatot árasztanak, mintha nem is fürdőben, hanem egy hétköznapi szobában lennénk.

5. Beyoncé az egyszerűségre, minimalizmusra és letisztultságra törekedett, viszont mindezt minőségi anyaghasználattal toldotta meg. A valódi márvány falak, a formatervezett szaniter és a tömör cédrusfa tárolók modern sikket adnak az énekesnő fürdőjének.

6. Lauren Conrad fürdőjének egy része kísértetiesen hasonlít egy profi filmes sminkszobához, melyet a villanykörtés tükörvilágítás és a fehér márvány is erősít, miközben romantikusan nőies hangulatot ad a klasszikus vonalvezetésű kád és az elegáns virágdekoráció.

(Fotók: popsugar)