Jump to content

Álomotthon - A kaliforniai óceánparton

2014. 10. 04. 20:41

Nagyon sok más jellemző nem kell ahhoz, hogy egy házat álomotthonnak minősítsünk, ha az épp a kaliforniai óceánparton fekszik. Ám ez a ház felülmúlta minden várakozásunkat, hiszen egy erdő közepén is remekül mutatna - hát még így...

Az egyszerű, hófehér téglalap alakú betomtömbök játékos egybeépítése és egybeolvadása adja a ház nem éppen egyszerű szerkezetét, mely az épület körül elterülő, szintén érdekes eklektikával megépített napozóterasz-medence kombinációval teljesedik ki.



A sok-sok természetes kő- és faburkolatot felhasználó otthon természetesen egyszerű, mégis luxus hatást kelt tágas tereivel, fényűző üvegablakaival, a trópusi növényzettel és a fenséges kerti bútorokkal. Na meg persze az elmaradhatatlan óceáni panorámával, mely a nap minden szakában más és más színben ragyog.

A ház csúcspontja szerintünk a hálószoba, mely a ház egy sziklák fölé kiugró sarkába épült, a tenger felé csupa üvegfal felhasználásával. A lenyűgöző körítésről nem is vonták el a figyelmet csiricsáré berendezéssel, igaz egy ilyen szobába nem is kell más, mint egy franciaágy.



A hálószoba természetesen nyitott, saját terasszal és panorámával rendelkező fürdő helyiséggel is rendelkezik.

Napestig tartana felsorolni az álomotthon küönleges megoldásait, csodaszép enteriőrjeit, vagy a terasz előnyeit, úgyhogy inkább beszéljenek magukért a képek.



(Fotók: home-designing.com)