Jump to content

Álomotthon - Peninsula 1

2014. 09. 30. 21:15

A dél-franciaországi St. Tropez környékén fekvő lenyűgöző tengerparti villa mindent tud, amit egy luxusotthonnak tudnia kell a francia riviérán. Klasszikus, mediterrán hangulat, csodálatos panoráma és gyönyörű medence...ezek csak a legfőbb tulajdonásgai a Peninsula 1-nek.

A hófehér falakat, és az egyszerű modern vonalakat lágyan finomítják az épület jellegét meghatározó hatalmas félkör alakú boltívek, melyek alól élvezhetjük a St Tropez-i öböl csodás látványát, mégis elbújhatunk a szikrázó nyári napsütés elől.

Nem csak a félkör boltívek adnak klasszikusan elegáns és mediterrán hangulatot, hanem a cserepes lapos tető és a rakott kőborkulatú "oszlopzoknijai" is szépen keretbe foglalja a francia riviéra utánozhatatlan hangulatát magában hordozó szerkezetet.

A panoráma önmagában elég lenne a boldogsághoz, ám az élményeket tovább növeli a gyönyörű úszómedence, a körülötte lévő fehér márvány napozóterasz, és a fantasztikus árnyékoló ernyők.



A pálmafákkal körülvett hajópadlós étkezőterasz és a kényelmes ülőgarnitúra pedig egy tökéletes helyen való tökéletes kikapcsolódást nyújt akár egy nagyobb társaságnak is.



(Forrás és fotók: home-designing.com)