Jump to content

Álomotthon - Balinéz villa Hawaii-on

2014. 09. 29. 21:48

Akinek Hawaii szigetein van otthona, biztosan szerencsés ember. Pláne, ha egy ilyen csodálatosan hívogató, balinéz stílusú otthona van, naná, hogy az óceán partján.

Az Olson Kundig Architects álmodta meg ezt a Hawaii szigetén található csodaszép otthont, melyet a balinéz építészeti kultúra ihletett, többek között a balinéz templomok és paloták. A Hawaii életérzéshez tökéletesen illő indonéz hangulat csodás összhangot teremt, miközben a villa környezete is mesébe illő.

Egy óceánparti, vulkanikus kövekkel borított domboldalra épült a ház, mely modern vonalaival, egyszerű színeivel és természetes burkolataival remekül illik a vulkánkőzet miatt eleve sötétebb tónusú környezetbe.



A kihajoló árnyékoló tetők védik az lakókat a tűző hawaii naptól, a csodásan egyszerű infinity medence, a kőburkolatú napozóterasz és a sokéves pálmafák látványa pedig egészen lenyűgözően hat.

A belső tér mahagóni borításaival, a rengeteg üvegfallal, és az indonéz vallási kultúrára emlékeztető letisztult, elegáns berendezésével még inkább hívogat.



(Forrás és fotók: home-designing.com)