Jump to content

Álomotthon - Kilátás a golfpályára

2014. 09. 27. 21:43

Minden golfőrült álma, hogy legyen egy olyan spanyolországi otthona, melyből egy golfpályára lát rá. Nos, ezt az álmot igyekezett megvalósítani a La Vinya környéki PGA Catalunya pálya helyszínén a Lagula tervezőiroda.

Az alsó kisebb, és a felső nagyobb téglalap alakú két épülettömb veszélyesen, mégis szemkápráztatóan áll egymáson, a vakító fehér falak és az éjfekete gránit kőburkolatok pedig éles kontraszttal növelik a lenyűgözöttség érzését.

Arról nem is beszélve, hogy a ház lakói pedig maguk is lenyűgözve figyelhetik a teraszokról nyíló páratlan kilátást a világ egyik legszebb golfpályájára.



Az udvart uraló és a ház alá is bekanyarodó masszív úszómedence sokat segíthet a forró spanyol nyári délutánok elviselésében, a vízből pedig egy lépcsőn keresztül egyenesen az emeletre sétálhatunk.

A spanyol éghajlat szerencsés tualjdonságait használja ki a hatalmas ebédlő terasz, míg a berendezés követi az épület külső szerkezetében megfigyelhető kontrasztot: a fehér bútorok mellé remekül illik a fekete gránit fürdőszoba és a sötétszürke járólapok, valamint kandallóburkolat.



(Forrás és fotók: home-designing.com, immobilien-golf.de)