Jump to content

Álomotthon - Desert Mountain Villa

2014. 09. 25. 20:21

Aki járt már az arizonai sivatagban, főleg a Desert Mountain környékén, az tudja, hogy nem éppen kellemes lakóövezet. Kivéve persze, ha az embernek egy ilyen villa van a tulajdonában...mert akkor kifejezetten kellemes a sivatag közepén élni!

A modern dél-nyugati stílust képviselő, és a látszat ellenére egy rendkívül módos környezetben elhelyezkedő ház (a közelben van hat, Jack Nicklaus által tervezett golfpálya) egyszerre kelti a hagyományos mexikói hangulatot és a minden részletre ügyelő modern és kifinomult minimalizmust, mely csodás egyveleget teremt.

Persze egy arizonai nyár nem viselhető el medence nélkül, ez a félhold alakú csodaszép úszómedence viszont feledteti a forró pillanatokat.



A bézs színű, lekerekített formájú falelemek meghitté és déliessé varázsolják a hangulatot, a sivatagi környezetről pedig a fantasztikus növényzet gondoskodik.

A hatalmas napozóterasz természetes kőburkolata, semleges színei és a dekorációként itt-ott elhelyezett sivatagi sziklák pedig egy igazán remek, szabadban eltöltött estére hivogatnak.



(Forrás és fotók: home-designing.com, sothebys.com)