Jump to content

Álomotthon - Douglas Villa

2014. 09. 22. 20:27

Ha nyárimádok vagyunk és szeretünk mindent, ami görög, egészen biztosan ebben a villában akarunk megöregedni! Fehér falak, kék tenger, egész éves napsütés. Mi kell még?

Mykonos szigetén bújik meg ez a pazar külsejű és elhelyezkedésű görög villa, melynél egyszerűbb, de tökéletesebb otthont szinte elképzelni sem lehet.

Persze segít a sziklafalról elénk táruló végtelen tengeri panoráma, de a hófehér, lekerekített sarkú vályogház, az élénk kék ablakok és zsaluk, a csodaszép medence és a házhoz szorosan csatlakozó nyári konyha csak fokozzák a vágyainkat.



A letisztult, görög szigetvilág építészeti stílusjegyeit magán hordozó épület kívül-belül vakítóan fehér, melyet csak erősít a türkizkék vízű medence, a fehér napozóterasz.

A házhoz szorosan épült egy nyári konyha is, melyet az év nagy részében használhatunk, úgysem tudunk betelni a panorámával. A természetes kőburkolat és fa árnyékoló, valamint a kőkemence sem fogja elvenni a kedvünket attól, hogy egyszer görög szigetlakóként akarjunk újjászületni.



(Fotók: thegreekvillas.com)