Jump to content

Álomotthon - Ház az erdőben

2014. 09. 16. 21:58

Egy Róma környéki erdőben élni maga lehet a boldogság! Aki szeret a természet mélyén lenni, távol a civilizációtól és a zajtól, ám a kényelem és az otthonosság is fontos számára, annak tökéletes ez a gyönyörű ház az erdő közepén.

Annak ellenére, hogy közel s távol nincs teremtett lélek és építmény, ez a ház olyan kortárs építszeti struktúrát és exkluzív belső tereket kínál, mintha csak a város szívében lennénk.

A természetes, mégis modern építményhez azonban szorosan kapcsolódik az erdő csendje, a magas fák és a töménytelen zöld, melyek mintha a lakberendezés részeit képeznék, hiszen olyanok, mintha az üvegfalú helyiségek hatalmas fali poszterei lennének.A borvörös vakolat, a sok-sok üveg, a mattfekete acélszerkezetek, valamint a rengeteg fa erdei, mégis városi hangulatot teremtenek, míg a nem hivalkodó, ám trendi belső kialakítás egy percre sem vonja el a figyelmünket a bennünket körülvevő és belülről is jól érzékelhető zöld környezettől.(Forrás és fotók: home-designing.com, b&bitalia.com)