Jump to content

Álomotthon - Clock Tower, Brooklyn

2014. 09. 10. 21:51

Kevés ikonikusabb lakás van a világon. Ilyen a Brooklynban található óratorony jellegzetes épületében lévő penthouse, mely most eladó. Potom 18 millió dollárért...

Amellett, hogy egy csodaszép óratoronyban található a lakás, a nyíllászárók között pedig van négy hatalmas üvegóra is, jár még az ingatlanhoz 360 fokos kilátás a Brooklyn-hídra, a Hudson folyóra, a városnegyedre és persze New York Cityre.



A háromemeletes penthouse belső kialakítása legalább olyan izgalmas, mint a lakás elhelyezkedése. Mivel a hatalmas, és egyébként működő óráaként funkcionáló körablakok hihetetlenül sok természetes fényt hoznak a lakásba, és páratlan kilátást nyújtanak New York összes fontos épületére, ezért a beltér ellendúlyozásaként világos, fehér színeket használtak.

Az emeletek között üvegfalú lift könnyíti a mozgást, míg a csodaszép kilátás minden helyiségből élvezhető - még a fürdőkádból is.

A lakás megkoronázásaként pedig a torony tetején ott a pici, világítótorony-szerű üvegkalitka, melynél romantikusabb helyet nem nagyon lehet elképzelni New Yorkban...



(Fotók: home-designing.com)