Jump to content

Álomotthon - 551 West 21st Street, New York

2014. 08. 19. 18:09

A nagyvárosi életstílust kedvelők egyöntetűen állítják, hogy a világ egyik legjobb dolga lehet New Yorkban élni. Ennél csak az lehet jobb, ha olyan helyen élsz New Yorkban, ahonnan látod egész Manhattent.

A Nyugati 21. utca 551-es számú épületének legtetején, majdnem 80 méter magasan bújik meg ez az egészen döbbentes penthouse, mely elfoglalja az egész 20. emeletet.

Az 580 négyzetméteres lakáshoz tartozik egy csaknem ugyanilyen méretű tetőterasz, mely egy 18 méteres uszómedencével is rendelkezik, mindemellett zavartalan kilátást kínál Manhattanre és a Hudson folyóra.

A lakást egy mesterszakács terveztette, így nem csoda, ha már a terasszon is találunk két teljesen felszerelt kültéri konyhát és minden olyan felszerelést, mely egy kellemes terasz partihoz kellhet. A konyha a legmodernebb és legdrágább felszerelésekkel van berendezve, ám a belső dizájn is a legmagasabb színvonalat képviseli.

A saját lifttel rendelkező lakáshoz tartozik egy csaknem 100 négyzetméteres magánlakosztály is, üvegfalú loggiával, hatalmas, külön terasszal rendelkező fürdőszobával és exkluzív enteriőrrel.



(Forrás: christiesrealestate.com, fotók: observer.com)