Jump to content

Álomotthon - Sun River Ranch

2014. 08. 17. 17:23

Nem csak az számít luxusotthonnak, mely karibi időjárási zónában, 360 fokos óveán-panorámával rendelkezik, vagy egy menő nagyváros felhőkarcolójában bújik meg. Igazi álommotthonra lelehetünk akár egy montanai természetvédelmi park kellős közepén is- ha szeretjük a vad természetet és a magányt.

A montanai Sun River Ranch pont ilyen, hiszen az állam egyik legértékesebb birtokának számít - több, mint 10 millió dollárt ér. A háromezer holdas vadregényes ranchon találunk egy közel 700 négyzetméteres főépületet, kisebb vendégházakat és persze mezőgazdasági épületeket, állattartó pajtákkal.

Az épületek természetesen helyi farönkökből épültek, és rusztikus külső kialakításuk valamint berendezésük mellett a legmodernebb élmény technológiákkal is fel vannak szerelve. Tanyasi farm ide vagy oda, azért csak lenne egy hűthető borospincénk, egy házimozi termünk, jónéhány jacuzzink, privát pókertermünk, számtalan kőkandallónk és persze a montanai hegyekre nyíló hatalmas terszunk.

Az ingatlan értékét mégis inkább elhelyezkedése és egyedülállósága adja. A ranch temrészetvédelmi területen helyezkedik el, így nem kell arra számítani, hogy a tehetős amerikai farmtulajdonosok körbeépítik a területet.
Ráadásul a ranchhoz saját erdőterület és folyószakasz is tartozik, így ha a természetbe vágyunk, akár lovagolhatunk vagy horgászhatunk is.



(Forrás és fotók: woohooo.hu)