Jump to content

Álomotthon - Alpesi luxus

2014. 08. 14. 19:29

Nem kell túlságosan messze utaznunk, ha igazi, hamisítatlan alpesi luxust szeretnénk. Ez a Salzburgi hegyekre néző örökpanorámás osztrák villa mindent tud, amit csak kell, ráadásul környezettudatos energia felhasználása révén szinte önfenntartó.

A Salzburgtól mindössze 25 percre található 4500 négyzetméteres farmon 2007-ben, Volker Hagen tervei alapján épült osztrák luxusotthon cosdálatosan természetes, környezetbarát és lélegzetelállító panorámával rendelkezik.

A ház tökéletesen beleépül a hegyi környezetbe, és csupa természetes anyagból készült: fa, kő és márvány az alap, a kilátás felé pedig teljesen üvegfalas.

A hihetetlen kilátással bíró nappali és étkezőterasz mellett mindent megtalálunk a házban, amire csak szükségünk lehet: könyvtár, edzőterem, medence és szauna, na és egy vöröstéglás borospince is akad.

Ami a legjobb az egész épületben, hogy miután kicsengettük a nem éppen alacsony vételárat, már nem kell sokat költetnünk rá: a tudatosan környezetbarát módon épített ház szinte önfenntartó, azaz hőszivattyúval és geotermális energia felhasználással működik.



(Forrás és fotó: christiesrealestate.com)