Jump to content

Szépség és a Szörnyeteg dekor házilag: DIY Chip

2020. 05. 05. 09:05

A barátságos és aranyos, kissé repedezett teáscsésze könnyedén beszerezhető az internetről, de igen borsos árat kérnek érte. Egy kis kézügyességgel, és egy jó DIY-projekttel, viszont fillérekből elkészítheted te magad is. Mutatjuk, hogyan.

A Szépség és a Szörnyeteg 1991-ben bemutatott egész estés amerikai rajzfilm, a 30. Disney-film volt a sorban. Az eredeti forgatókönyvet Linda Woolverton írta, Jeanne-Marie Leprince de Beamunt azonos című tündérmeséje alapján, amelyben egy lány beleszeret egy elvarázsolt kastély szörnyetegébe. A mese az évtizedek alatt sem merült feledésbe, sőt! Nemrégiben az élőszereplős változata is a mozikba került. Úgyhogy, a Szépség és a Szörnyeteges tárgyak is reneszánszukat élik.

Viszont komoly összeget kérnek egy-egy Chipes bögréért vagy figuráért, így talán az a legegyszerűbb, ha elkészíted saját magadnak. Az alábbi videó segítségedre is lesz ebben!

Amire szükséged lesz:

- csésze vagy bögre
- fehér alapozó festék
- szalag, ragasztó
- arany színű festék
- ceruza és színes ceruza vagy filctoll (fekete, lila, sötét rózsaszín, világos rózsaszín, sötétkék, világoskék, piros, szürke színekben)
- olló

Elkészítése

 

(Forrás: hazesotthon.co.hu;kezmuvesseg.co.hu | Kép: pixabay.com)