Jump to content

A halloweenfa az új trend

2018. 10. 03. 21:30

Ha az október dekorálós hangulatba hozta, van pár tökéletes tippünk.

Még csak épphogy beköszöntött az október, de már a karácsonyt várja, hogy végre a fenyő legyen a lakás dísze? Van egy jó hírünk! Nem kell megvárni a decembert a faállítással, új trend hódít ugyanis Amerikában: a halloweenfa. Ezzel jó pár hónappal előrehozhatjuk az ünnepi hangulatot, sőt, így van okunk bekapcsolni a fényfüzéreket is. Bár az All I Want for Christmas című örökzöldhöz még tényleg korán lenne, a tökéletes borzongató hangulathoz felcsendülhetnének például az “Az” filmzenéi.

Igen, jól olvassa, ez most egy új trend! Az Instagram már most tele van fadíszítési ötletekkel, melyhez szinte biztosan szükség lesz mémi műpókhálóra, koponyára, esetleg csontvázra, denevérre, és talán néhány csíkos gömbdíszre is.

 
Akinek nem a kedvence a narancs, annak sem kell aggódnia, mutatunk pár ötletes dekorációt, mellyel akár pink, lila, zöld vagy éppen a kék is uralkodó lehet a végeredményen. A csináld magad mozgalom rajongóinak pedig külön jó hír, hogy a kézzel készült díszek tárháza a téma miatt is gyakorlatilag végtelen.
 
(Forrás: hazesotthon.co.hu;hirado.hu | Kép: pixabay.com)