Jump to content

DIY projekt- feliratos párna

2017. 01. 18. 17:05

Egyre nagyobb divat feliratos díszpárnákkal feldobni az ágyat, kanapét, bármilyen otthont. Ezek a feliratos párnák azonban nem feltétlenül személyre szólóak, és igen drágák. Ám ha mégis szeretnél ilyet, megcsinálhatod otthon, magad is!

Ehhez igazából a legfontosabb hozzávaló az úgynevezett transzfer papír, melyet papírboltokban, hobbiboltokban, fénymásoló szaküzletekben megtalálsz. Ezekre a transzfer papírokra nyomtatni lehet (figyelj, hogy olyan papírt vegyél, amely saját nyomtatódhoz alkalmas, tehát tinta.vagy lézersugaras nyomtatóra), és a nehezén már túl is vagy.

Photoshop vagy bármilyen szövegszerkesztő segítségével formázd meg az általad preferált feliratot, majd még a szerkesztőben fordítsd meg, azaz tükrözd át a szavakat. Ez nagyon fontos, ugyanis a kinyomtatott papíron már tükrözve kell, hogy szerepeljen a felirat, mert csak így tudod olvashatóan felvasalni.

Ha kész a nyomtatás, a leírásnak megfelelően járj el a vasalásnál. Ne közvetlenül a párnára, hanem a huzatra vasald rá a feliratot, lehetőleg nagyon magas hőfokon, vigyázva a szélekre és a sarkokra.

Hasonló az eredmény?

 

További érdekességekért, bátran keresd fel a Ház és Otthon Facebook oldalát!

(Forrás: hazesotthon.hu | Kép: empfire.info)