Jump to content

Téglaminta kerámiából

2017. 01. 14. 19:05

A kerámia térnyerése a modern enteriőr térnyerésének köszönhető. Egyre gyakoribb megoldás a padló és falburkolatok esetében, hogy kerámiát felhasználva érik el az adott anyagra jellemző hatást, annak hibáit kiküszöbölve. A fahatású kerámiapadló után, most a téglahatású kerámia díszburkolat kerül bemutatásra.

A természetes fahatású kerámia burkolat az úgynevezett hd technológiának köszönhetően megtévesztésig hasonlít az eredetire, mégis annak sérülékenységét, kényes mivoltát hátrahagyva egy időt-és igénybevételt bíró padlóburkolatot képez. A hasonló eljárással készült téglamintázatú kerámiaburkolat szintén időtálló, és nagy előnye, hogy minden helyiségben remekül mutat.

A látványos burkolat a "Glossy Brick" kollekciója, amit az olasz RAGNO cég készített. A hagyományos csempe méreténél (7,5x15 cm) nagyobbak (10x30 cm), ami talán előnyükre is válik, mert sokkal mutatósabbá válnak.

A kerámiából készült téglalapok remek választásnak bizonyulnak a kortárs városi hangulat megteremtéséhez, minden helyiségbe, és minden korosztály számára.



További érdekességekért, bátran keresd fel a Ház és Otthon Facebook oldalát!

(Forrás: hazesotthon.hu | Kép: pixabay.com)