Jump to content

Unalmas lépcső helyett sétálj könyveken

2016. 07. 26. 09:00

Mi van akkor, ha megunod a lépcsőd, de kicseréltetni nincs pénzed? Vedd elő a kreativitásod és egy vödör festéket. A többit megmutatjuk.

A lépcső majdhogynem egy életre szó, akárcsak a jó házasság. Ha mégsem sikerülne jól a választás, az bizony mindkét esetben költséges, de most szorítkozzunk az otthonberendezéssel kapcsolatos részére a dolgoknak.

Az emeletre felvezető lépcsőt az ember évtizedeken át nézegetheti, ha csak nincs felesleges több százezre, hogy kicseréltesse vagy modernizálja az egészet. A választás épp ezért fontos már a kezdetekben, habár a házépítés, lakásfelújítás során sem az ízlés, hanem a pénztárca dönt. De csüggedni nem kell, mert kedved szerint megváltoztathatod az egészet, méghozzá fillérekből, egy fél nap alatt.

Keltsd életre a fantáziád!

Például úgy, mint az angliai Pippa Branham, aki költséghatékonyan szerette volna személyesebbé tenni lépcsőjét. Az ötlet zseniális, amit bevallása szerint ő is az interneten látott először. Az inspirációt nyújtó fotót saját elképzelésére alakította, és megvalósította. Csupán néhány festékre, és ecsetre volt szüksége. Te magad is nekiállhatsz a lépcső kipingálásának, mert a képeket elnézve, nem lehet kudarcot vallani. Legyen szó bármilyen tematikáról, garantáltan feldobja otthonod, és még egyedibbé, még otthonosabbá varázsolja.

Az alkotási folyamatot az alapozó festékkel kell kezdeni, majd a témának, hangulatnak megfelelő második alapréteget ráfesteni, és indulhat a móka.



Az alapozás után kedvenc könyveit elevenítette meg.

Minden lépcsőfok egy izgalmas regénnyé változott.

Gyűrűk ura, Stephen King…

… még jó hogy a Setét torony hét részes, így nem kell félni, hogy elfogynának a kedvenc könyvek!

 

 

További érdekességekért, bátran keresse fel a Ház és Otthon  Facebook oldalát!
Forrás: hazesotthon.hu | Kép: boredpanda.com