Jump to content

DIY-ötlet: Tárolás és rendszerezés a falon

2015. 06. 22. 17:45

Szeretnéd rendszerezettebben élni mindennapjaidat és ehhez jól jönne az is, ha otthonodban lenne helye mindennek? Egy apró ötlet: tároló és rendszerező megoldás a falon, mely egyszerűen elkészíthető, mégis hihetetlenül praktikus!

Mi sem egyszerűbb: szerezz be tetszés szerinti méretű fa deszkalapokat. Csiszold és fesd őket kedved szerint, majd száradás után fúrj két lyukat a deszka két végébe. Keress egy régi vastagabb zsinórt vagy ugrókötél darabot, esetleg egy nem használt vontatókötélből levágott darabot, a lényeg, hogy erős madzag legyen és átférjen a lyukon.

A madzag vagy kötél két végét fűzd át a lyukon és feszítsd ki jó erősen. A deszkalap hátulján rögzítsd a kötél két végét: használj ipari tűzőgépet vagy más megbízható, erős módszert.

A kifeszített kötélre máris aggathatsz rendszerezésre váró tárgyakat: például vezetékeket, töltő zsinórokat, elektromos készülékekhez tartozó zsinóros kiegészítőket, napszemüvegeket, sálakat, fülbevalókat... vagy bármit, amiről úgy érzed, jobb ha rendszerezett, rendezett és praktikusan használható formában tárolnád.



(Fotók: brit.co)