Jump to content

Nyári dekor: Lebegő vázák

2015. 06. 13. 11:07

Ki mondta, hogy egy vázányi friss virág csak elegánsan, az asztalon néz ki jól? Dekoráld teraszodat, kertedet ezekkel a lebegő vázákkal a tökéletes nyári kerti partihoz vagy akár kültéri esküvőhöz!

A lebegő vázák látványos, mégis egyszerű és könnyedén, fillérekből megvalósítható ötlete biztosan egyedi kisugárzást kölcsönöz teraszodnak vagy kertednek, akármilyen apropóból díszíted is fel. Jól mutat egy nyáresti kerti partin, kültéri esküvői dekorációnak is tökéletes, de akkor is jó, ha egyszerűen csak valami szépet akarsz látni minden nap, ha kinézel az ablakon.

Szerezz be üres palackokat, üvegeket, melyeket szépen megtisztítva és a címkétől megszabadítva használj. Kell még egy köteg zsinór vagy madzag, mely természetes hatású akasztó lesz. Tekerd jónéhányszor körbe az üveg nyakán a madzagot és jó erősen rögzítsd, hogy nehogy kicsússzon a nyaka a szorításból. Töltsd meg az üveget némi vízzel, és helyezz bele néhány szál szép virágot, akár a rétről szedve. A madzagot kösd fel valahova: lehet az faág, kerítés, vagy bármilyen léc, ami elbírja az üvegeket. Minél több, annál látványosabb!

(Fotó: decorlove)