Jump to content

Színes nyári dekorációk

2015. 05. 27. 09:47

Lassan itt a nyár, öltöztesd nyári köntösbe szobádat vagy otthonodat! Az alábbi színes, vidám és egyszerű dekorációk fillérekből elkészíthetők és remekül néznek ki!

1. Készíts nyári festményt egy festővászon, élénk háttérszín és egy színes, kinyomtatott és gondosan körbevágott nyári gyümölcs képével, melyet dekupázsragasztó segítségével olvassz bele a háttérbe.

2. Színes, nyári mintás papírból vágj ki egy általad választott mintát (állat, virág, vagy akár felirat motívumot), és ragaszd rá egy fehér lapra. A legolcsóbb fotókeret befestésével is pikk-pakk sikkes keretet adhatsz a képnek.

3. Játssz színes süthető gyurmával! Élénk színekből sodorj csíkokat, majd csavard össze a különböző színű csíkokat, és csinálj belőlük gombócot, majd nyújtsd ki. kétféle módon is megsütheted a színes lapokat, hogy végül csinos ékszertartóként használhasd őket.

4. Üres üvegeket fess fehérre, hagyd megszáradni addig, majd vízbe csepegtetett körömlakk segítségével készíts érdekes akvarell mintákat az üvegre. Használd vázaként!

5. Végül pedig készíts illatgyertyákat egy illatos tömbgyertya felolvasztásával, melyet önts fém konzervdobozba, a dobozt pedig dekoráld kinyomtatott nyári mintás papírral.



(Fotó: oakandoats)