Jump to content

Teafaolaj tisztító: Gyermek- és állatbarát

2015. 05. 21. 19:33

Szeretnél egy olyan tisztítószert háztartásodban, mely hatékony, ugyanakkor biztonságos? Azaz tisztít, fertőtlenít, de teljesen természetes, nem tartalmaz vegyszereket és nem kell aggódnod, ha gyermekeid vagy kisállataid szervezetébe kerül?

A megoldás: teafaolaj illóolaj formájában! A teafaolaj sokoldalú hatékonyságáról és felhasználhatóságáról már sokszor írtunk: a háztartásban, a bőrápolásban, a hajápolásban egyaránt csodaszernek számít, miközben hihetetlen gyulladáscsökkentő, antibakteriális és fertőtlenítő hatása révén tisztítószerként is alkalmazható.

Nincs más dolgod, mint egy szórófejes flakonba önteni négy csésze vizet és hozzáadni 10-15 csepp teafa illóolajat. Rázd össze a keveréket, és fújd rá a tisztítandó tárgyakra vagy felületekre, majd töröld át tiszta, nedves kendővel.

A teafaolajas tisztítószer tökéletesen alkalmas az olyan tárgyak és felületek biztonságos és természetes tisztítására, melyek sokat vannak gyermekeid és/vagy háziállataid körül. Ilyenek a gyermekjátékok, állataid játékai, gyermekbútorok és olyan felületek, padlók, melyeken sokat csúsznak-másznak vagy közlekednek a kicsik vagy az állatok.

(Fotó: freepeople)