Jump to content

Egyszerű kerti tálca raklapból

2015. 05. 15. 17:47

Nincs is jobb, mint egy nyári estén borozgatni vagy limonádét szürcsölgetni a teraszon vagy a kertben. Ehhez nyújt segítséget egy egyszerű, praktikus, rusztikus fatálca néhány raklap darabból!

A raklap rendkívül sokoldalú otthoni és lakberendezési felhasználhatóságáról már rengeteg írtunk. egy darab raklapból könnyedén elkészíthető szinte bármilyen egyszerű bútor, tároló vagy dekoráció. Most jöjjön egy egyszerű tálca DIY, mely remekül fog mutatni kerti asztalodon egy palack borral.

A tálca alja értelemszerűen egy nagyobb darab raklap kell, hogy legyen, azaz egy sima, nagyjából három deszkából álló lap, kedved szerint méretezve.

A tálca fogantyúihoz kell egy ki emelvény - hiszen ettől lesz tálca formájú a raklap. Vágj le két olyan méretű darab deszkát, mely a tálca lapjának rövidebbik oldalával megegyező hosszúságú.

Ezt a két deszkadarabot erősítsd fúróval és vastagabb szögekkel vagy csavarokkal a két rövidebbik oldalhoz. Szerezz be két hosszúkás tálca fogantyút és erősítsd azokat is a két oldali deszkára. Kész is a rusztikus, kerti hangulatú tálca, mely remek segítséget nyújthat a nyáresti vendéglátás vagy kinn üldögélés alatt.



(Fotók: livelaughrowe)