Jump to content

Csináld magad: Tavasziasított szoba

2015. 03. 28. 15:45

A hosszú és hideg tél elmúlásával talán te is érzed, hogy a virágok, a fehér, világos és pasztell színek, valamint az üde dekorációk segítségével nem csak hangulatodat, hanem szobádat is tavasziassá varázsolhatod. Íme néhány ötlet!

1. Vásárolj vagy hasznosíts újra régi fotó- és képkereteket akár átfestéssel, akár tartalmuk megváltoztatásával. Nyomtass ki saját kezűleg írott idézeteket, jelmondatokat, és tedd a keretbe, a tavaszi hangulatot pedig spékeld meg néhány rózsaszín virágfej dekorációval.

2. Használj fehér dekorációkat a légies üdeség varázsához. Egy üvegvázára ragaszd fel a nyomtatott Chanel logót és tégy bele egy csokor fehér friss vagy művirágot.

3. Dekoráld faladat pasztellszínű, polaroid formában kinyomtatott képekkel, melyek jókedvre derítenek és megmosolyogtatnak. Használd kedvenc fotóidat szeretteidről, kisállataidról, motivációs idézetekről vagy a jó időre emlékeztető, hangulatos képekkel.

4. Üde élénkséget adhatsz azzal is a tavaszi szobaátalakításnak, ha rendezed szekrényedet. Tedd el jó mélyre a téli, vastag cuccokat, és helyezd szem elé a tavaszias, nyárias darabokat, színeket. Egységesítsd szekrényed azzal, hogy egyforma akasztókat használsz és szín szerint rendezed kedvenc ruhadarabjaidat. Ha nyitott gardróbod van, szemmel látható helyre tedd virágos, rózsaszín ruháidat, táskáidat, cipőidet vagy sálaidat.



(Fotó: youtube)