Jump to content

Csináld magad: Művészi dekorációk tavaszra

2015. 03. 26. 11:58

Tavasszal belőled is előjön a művészi alkotóvágy? Nézd végig az alábbi videót, hátha te is ihletet merítesz Kalyn csodálatosan szép és egyszerű dekorációiból.

1. Egyszerű fehér bögrére írj vagy rajzolj valami szépet alkoholos filccel, majd használd tavaszi virágok vagy művirágok vázájaként.

2. Alkoss valami gyönyörűt faladra! Használj nagy festővászont, és rajzold rá a világtérképet (nem túl ügyes kezűek vagy rajzból felmentettek használhatnak nyugodtan kinyomtatott verzió kopírozási módszerét is). Válassz üde pasztellszíneket és egy festőszivacsot, majd tetszőleges módon kezdd el befesteni a térképet szép színesre. Bonyolultnak hangzik, de csak türelemre van szükséged!

3. Egyszerűbb fali dekorációkat és készíthetsz: válassz fehér négyzet alakú képkereteket és nyomtass ki kisebb, négyzet alakú monokróm feliratokat, képeket, idézeteket, grafikákat, majd egyesével tedd a keretbe őket, és rendezd el stílusosan faladon a galériát.

4. Jópofa módon dekorálhatod kaspóidat is: festékszóróval fesd őket fehér színűre, majd egy műanyag edényt töltsd meg félig vízzel és csöpögtess bele kedvenc színű körömlakkjaid közül jópárat. Fogd a kaspót, és mártsd bele az alját a vizes körömlakk pacába, majd tedd biztos helyre száradni. Csodás kevert ás színes minta pillanatok alatt!

5. Skandináv stílusú letisztultságot és elegáns nőiességet érhetsz el a keretbe foglalt keretekkel. Nyomtasd ki kedvenc idézeteidet fekete-fehérben úgy, hogy fekete keretbe formázod a képet. Majd fehér keretes képkeretbe tedd a kinyomtatott lapot, és máris csodás dekorációkat kapsz.

(Fotó: kalynnicholson)