Jump to content

Csináld magad: Egyszerű dekorációk tavaszra

2015. 03. 14. 16:21

Hoztunk néhány újabb jópofa, és könnyedén elkészíthető dekorációt, melyek tavaszias pasztellszínekkel és egyszerű megoldásokkal hívogatnak!

1. Készíts színes kaktusz variációkat. A kevés gondozást igénylő kis kaktuszokat bárhol beszerezheted. Ültesd őket kevés földdel egy nagyobb kaspóba, majd az utolsó réteget töltsd meg színes dekor kaviccsal az üde színfoltért!

2. Dobd fel gardróbodat, egész pontosan ruhafogasaidat. A fa fogasokat fesd halvány, tavaszias pasztellszínekre. Ugye mennyivel jobban mutatnak így rajta a ruháid?

3. Mi mindenre jó a dekorációs ragasztószalag! Válassz egy szép, tavaszi mintát, és szorosan ragaszd be vele ceruzáidat!

4. Remek tároló edényeket készíthetsz megtisztított, üres konzerv dobozokból, egy kevés ragasztószalag és némi pasztellszínű festékkel!

5. Végül pedig készíts jópofa tavaszias dekorációt a faladra: vágj félbe különböző méretű citrus gyümölcsöket (citromot, narancsot, grapefruitot, lime-ot), távolítsd el a magokat és a felesleges levet, kend be vékonyan a gyümölcs színével megegyező pasztell festékkel és nyomd rá egy papírra. Játssz a mintákkal, méretekkel és dekorálj gyümölcsökkel!

(Fotó: thediydreamer)