Jump to content

Egyszerű, olcsó és csajos tavaszi dekorációk

2015. 03. 12. 18:55

A tavaszi dekorációban az a legjobb, hogy a lehető legegyszerűbb módon díszítheted szobádat vagy otthonodat: színes papírokkal, virágokkal, és pasztellszínekkel szinte bármit elkészíthetsz.

1. Készíts színes háromdimenziós csillag dekorációt szívószálakból és kábelkötegelővel. Vágj egyforma méretűre kb. 25 db szívószálat, majd a köteget középen rögzítsd a kábelkötegelővel. A zárját húzd olyan szorosra, amilyenre csak tudod, hogy a szívószálak csillag formát vegyenek fel.

2. Készíts ombre fali dekorációt pamutfonálból. Vágj egyforma méretű fonáldarabokat a gombolyagból, majd egyesével csomózd a fonál darabokat egy faágra, hogy lefelé lógjanak. Festékszóróval érhetsz el ombre hatást, amennyiben csak a fonalak végét fested be.

3. Karácsonyi égősorodból könnyedén tavaszi égősort készíthetsz! Vásárolj kétféle színű papír muffin tartókat, majd hajts negyedbe a papírokat, és félkör alakúra vágd a papírok tetejét, hogy virágszirom formát kapj. Egy virághoz használj körülbelül 3 muffin tartót, melyeket egyben szúrj fel az égősor égőire egyesével. Ugye milyen gyönyörű?

(Fotó: jilienedesigns)