Jump to content

Csináld magad: Tavaszi szobadekoráció tiniknek

2015. 03. 02. 17:05

Most, hogy itt a tavasz első hónapja, itt az idő felfrissíteni szobádat, igaz? Elő a pasztell színekkel, virágos mintákkal, vidám dekorációkkal!

1. Készíts vidám ajtódíszt egy koszorúalapra szorosan egymás mellé kötözött tülldarabokkal, mely romantikus, vidám és csajos hangulatot ad szobádnak.

2. Igazi tavaszi dekoráció a nagy cukorkadísz! Szerezz be egy kör alakú hungarocell labdát, hosszú hurkapálcikát, egy zacskó pasztellszínű és szív alakú pillecukrot és sok-sok ragasztót. Szúrd bele a pálcokát a labdába, majd kezdd el szorosan egymás mellé felragasztgatni a cukrokat a labdára. Ha végeztél, színes ragasztószalaggal tekerd be a pálcikát, és köss rá egy masnit. Már kész is az óriási nyalókára emlékeztető dísz!

3. A legegyszerűbb tavaszi fali dekort úgy készítheted el, hogy színes, vidám mintás papírlapokból kivágsz szív alakú darabokat, majd azokat kétoldalú celluxszal felragasztod a falra általad választott formában,

4. A tavasz színe az arany is, így ezt se hagyd ki új szobadekorációdból! Fújj be aranyszínű festékszóróval egy képkeretet, az üveglap alatti alapot ragaszd be szép színű és mintájú lappal, majd arany és ezüst ragasztószalagból két kis darabot vágva készíts szögletes szív mintát, és dekorálj!

5. Ceruzáidnak, tollaidnak készíts új, színes asztali tartókat. A ceruzatartókat díszítheted csillogó ragasztószalaggal, szigszalagos csíkos festéssel, vagy akár papírborítóval is. Az élénk, üde és tavaszias színek a kedved is meghozzák!

(Fotó: driverlayer)