Jump to content

Tavaszváró dekorációk virággal

2015. 02. 25. 13:08

Most már nagyon várjuk a tavaszt, úgyhogy itt az idő, hogy otthonunkban is dekoráljunk a tavasz egyik legszebb jelével: színes virágokkal. Persze a dekorációhoz alkalmasabbak a művirágok. Keress élethű, nem túl műanyag művirágokat, hogy csodás tavaszváró díszeket készíthess belőlük!

1. Készíts ajtódíszt virágokból és fa betűből. Válassz ki egy betűt, vagy saját, vagy családod nevének kezdőbetűjéből (hobbiboltokban, barkácsboltokban kapható). A művirágokat szabadítsd meg a száruktól, majd a virágfejeket ragaszd fel a fa betűre és már kész is az ajtódísz!

2. készíts virágos csatokat, melyeket haj kiegészítőként is viselhetsz, de akár szobád díszeként is felhasználhatsz. Egyszerű fémcsatokra ragassz egy virágfejet és némi levelet. Akár többféle dizájnt is kipróbálhatsz, sőt ajándékba is kiváló ötlet barátnőidnek!

3. Végül pedig készíts virágfüzért a faladra. Átlátszó damil és tű segítségével egy-egy öltéssel varrd fel a damilra a kis virágszirmokat, majd a füzéreket kösd egy faágra, amit felerősíthetsz a falra.



(Fotó: youtube)